Over ons

Henk Tuller is omstreeks 1950 naast het boerenbedrijf begonnen met melk rijden. De trekker waar het melk mee gereden werd was toen 12 pk sterk. Het werken met een trekker sprak hem aan en langzamerhand kwamen er andere werkzaamheden bij zoals hout zagen en gewassen spuiten. In 1958 hebben Henk en Dirkje Tuller samen het loonbedrijf officieel opgericht. 

Door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf zich steeds verder. In 1977 werd de eerste maïs hakselaar gekocht, in 1985 is Tuller begonnen met mest injecteren en begin jaren 90 is de tak grondverzet er bij gekomen. 

Bij het 25 jarig jubileum had het bedrijf 3 vaste werknemers en een compleet machinepark gericht op de veehouderij. In 1992 is hun dochter en haar partner bij in het bedrijf getrokken. In het jaar dat het bedrijf 40 jaar bestond werd Henk Tuller 65 jaar en is samen met zijn vrouw wat meer op de achtergrond getreden. In 2008 bestond het bedrijf 50 jaar, wat in januari 2008 met een opendag is gevierd. Het bedrijf is toen over gedragen aan Erika en Bertjan.

Momenteel werkt het loonbedrijf met 15 vaste werknemers en een aantal oproepkrachten en is het uitgegroeid tot een modern bedrijf wat veel waarde hecht aan klant vriendelijkheid en kwaliteit.

Groepsfoto-2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2008    foto: atelier rené block, holten